in

Roda JC weer in gesprek met Belgische investeerder Vandenhaute

KERKRADE – De nieuwe top van Roda JC heeft toch weer nadrukkelijke interesse om in zee te gaan met de Belgische investeerder Wouter Vandenhaute. Kopstuk Stijn Koster heeft vorige week namens de Kerkraadse club een nieuw gesprek gehad met de mediamagnaat, bevestigen goed ingevoerde bronnen.

Vandenhaute was eerder al in beeld om het overgrote deel van de aandelen van Roda JC over te nemen en direct miljoenen in de club te investeren. Hij werd toen bij de noodlijdende eerstedivisionist binnengebracht door de inmiddels vertrokken topman Hessel Meijer.

Frits Schrouff besloot uiteindelijk echter om op de valreep te kiezen voor zakenman Roland Hogenelst en een groep lokale ondernemers. “Roda wil Vandenhaute nu alsnog graag binnen proberen te halen als investeerder”, vertellen ingewijden.

De Kerkraadse club is nog altijd op zoek naar mensen die geld willen investeren, ondermeer om te gebruiken voor eventuele versterkingen in de winterstop. Roland Hogenelst meldde overigens bij zijn start in Kerkrade dat er kort daarna een toekomstplan gepresenteerd zou worden.

“Dat voornemen is er nog steeds, echter hier is nog tijd voor nodig”, laat de club desgevraagd hierover weten.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0