in

Roda JC: ‘Interesse Stijn Koster na gesprek met Hogenelst alleen maar toegenomen’

KERKRADE De vermogende Roland Hogenelst en Stijn Koster, allebei kandidaten om te gaan investeren in het noodlijdende Roda JC, blijken afgelopen maandag een gesprek te hebben gehad over hun plannen met de Kerkraadse club. Dat bevestigt Pieter Nieuwenhuis, adviseur van Roda JC en woordvoerder van statutair directeur Hessel Meijer.

“Ik heb afgelopen zondag met Stijn Koster gesproken en daarna leek het mij raadzaam dat hij ook met kandidaat-investeerder Roland Hogenelst om de tafel zou gaan zitten. Koster heeft mij na dat gesprek laten weten dat zijn interesse om iets voor Roda te gaan doen alleen maar was toegenomen”,

legt Nieuwenhuis uit.

“Die interesse is er dus nog steeds, met hem is afgesproken dat we eerst alles met Roland Hogenelst rond proberen te maken. De klok tikt namelijk steeds meer richting 28 oktober want dan moeten we een bankgarantie bij de KNVB neerleggen.

Daar zijn we nu mee bezig, Hogenelst is in ieder geval positief op dit moment.”

De zakenman uit Reeuwijk, rijk geworden in de horeca met tapasrestaurants, is in gesprek met Roda over 51% van de aandelen. Stijn Koster is afkomstig uit Kerkrade en werd steenrijk in de ICT-wereld.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0