045online.nl een uniek regionaal platform voor het promoten van uw merk & organisatie!
Adverteren op 045online.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners, video-commercials en/of advertorials.

Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. Wij kunnen uw reclameboodschap bijvoorbeeld gericht tonen bij dé (video)berichten van uw regio/woonplaats of gerelateerde ondernemersbranche.

Wij plaatsen/promoten ook uw gepubliceerde zakelijke Social Media berichten/video’s (Youtube, Facebook of Vimeo) op 045online.nl.

 

Promoten van uw bedrijfsvideo(’s)!

Een internetvideo is een aantrekkelijk middel om op een snelle en overtuigende manier boodschappen over te brengen. Online video is momenteel het snelst groeiende communicatiemiddel op internet. Máár een video die niet, of niet voldoende bekeken wordt is zonde van de investering en of tijd. Goede videomarketing is daarom essentieel.

Via onze videoportaal 045online.nl en onze ‘social media kanalen’ kunnen wij ervoor zorgen dat uw ‘regio Parkstad’ video (nog) beter bekeken gaat worden. Op 045online.nl krijg de bezoeker een compleet overzicht van de laatste en beste regio 045 (Parkstad) (social) media in de diverse categorieën en steden en/of dorpen. Door dit actueel aanbod van ‘045’ media wordt ook uw video steeds extra onder de aandacht gebracht binnen de categorie gerelateerde video’s. Ook wordt uw video regelmatig aangekondigd in onze regionale ‘social media channels’.

Voor het promoten en plaatsen van uw commerciële video’s geldt een tarief van € 80,- per maand. (Minimale afname is 1 maand!) Hiervoor ontvangt u een eigen video-pagina (eigen achtergrond) en wordt uw video herhaaldelijk aangekondigd in de speciale ‘aanbevolen –lijst’ onder iedere pagina op 045online.nl. Natuurlijk worden er geen commercials bij uw zakelijke video geplaatst! Verder worden er in de video-omschrijving diverse URL’s naar uw eigen website ingesloten en wordt uw video regelmatig aangekondigd op onze ‘social media channels!

Online pre-roll video-commercial

De explosieve groei van online video biedt adverteerders fantastische kansen. Neem de online pre-roll commercial, een video die wordt afgespeeld voordat een gekozen internetfilmpje van start gaat. Uitermate geschikt om een campagne te targetten op u specifieke doelgroep. Door aan het einde van de video een clickable gedeelte toe te voegen, creëer je ook nog eens traffic naar de website. Binnen onze (eigen) videoplayer heeft u de mogelijkheid om uw commercial random voor alle video’s te tonen alsook individueel voor een door u gekozen video uit uw regio of branche! Dit betekent dat u uw reclame boodschap nog doelgerichter kunt uitvoeren. Verder krijgt u aan het einde van uw reclame-campagne een duidelijk overzicht van de aantal views en ‘doorkliks’ van uw commercial.

U heeft geen video-commercial?

Wilt u een commercial laten maken? Dan ben u bij 045online.nl ook aan het juiste adres. Onze medewerkers weten als geen ander hoe ze u kunnen helpen met het vertalen van u verkoopboodschap naar een aantrekkelijke en goede commercial.

Voice-over

Een voice-over kan uw video- boodschap verder versterken. Hiervoor moet u wél eerst uw tekst uitschrijven. Investeer dan ook meteen in een goede stem. De voice-over kan uw bericht maken of breken! Wij hebben contact met diverse Voice-over talenten die reeds vanaf 100 Euro uw geleverde tekst tot een sterke aanvulling op uw promotie-video zullen maken.Dus, heeft u een passende stem nodig voor uw bedrijfsfilm, commercial, telefoonsysteem, instructievideo of phone-app? Wij werken met vaste tarieven. Daarnaast werken al onze stemmen vanuit eigen studio. Een voice-over of stemacteur van 045online.nl regelt u snel, gemakkelijk en voordelig. Op werkdagen leveren wij commercials binnen 24 uur aan via onze eigen uiterst snelle webserver. Vaak nog dezelfde dag. Bij projecten met teksten van meer dan 2 minuten kan de levertijd iets langer zijn.

*Materiaal ontvangen wij graag uiterlijk 3 werkdagen voor de start van de campagne zodat we dit goed kunnen testen en er zeker van kunnen zijn dat alles goed gaat verlopen. Bij vragen of onduidelijkheden m.b.t. specificaties kun je contact opnemen met info@045online.nl.Wilt u meer info over de mogelijkheden over het adverteren op deze website?