in

Rd4 viert eerste nationale Week van de Afvalhelden

Van 1 tot en met 7 maart aanstaande vindt de eerste Week van de Afvalhelden plaats. In heel Nederland worden dan de mensen die werkzaam zijn in de afvalbranche in het zonnetje gezet. Reinigingsdiensten Rd4 doet hier graag aan mee, net als zo’n 60 andere bedrijven en gemeentes in Nederland.

Trots
Ook Rd4 wil haar medewerkers in de Week van de Afvalhelden extra aandacht geven om zo waardering uit te spreken voor hetgeen zij dagelijks doen.

“Ons werk behoort tot één van de vitale beroepen in onze samenleving. Onze mensen zijn trots op het werk wat ze doen. Ze weten als geen ander dat zij elke dag weer zorgen voor een schone en mooie leefomgeving. In deze week zetten we iedereen van Rd4 even in het zonnetje.”

aldus een woordvoerder van Rd4. De afvalhelden van Rd4 staan een aantal verrassingen te wachten, waaronder een ontbijt-to-go op woensdag 3 maart. Welke andere verrassingen gepland staan houdt het bedrijf nog even voor zich.

Duimpje omhoog
Rd4 doet ook een beroep op alle inwoners uit haar werkgebied. “Onze mensen doen meestal stilletjes en ongemerkt hun werk. We zouden het leuk vinden als ze in Week van de Afvalhelden wat extra aandacht krijgen tijdens hun werkzaamheden.” aldus Rd4. “Bijvoorbeeld door een duimpje op te steken, of gewoon door een vriendelijke glimlach. Een klein gebaar kan zoveel betekenen!”

Actie voor kleine fans
Rd4 ontvangt regelmatig berichten van kleine fans die zelf dolgraag eens in de inzamelwagen of veegwagen willen stappen. Daarom doet Rd4 aan alle kinderen uit het Rd4-werkgebied een speciale oproep.

“Onze mensen zouden het fantastisch vinden om in de Week van de Afvalhelden iets te ontvangen van hun jongste fans. Hen wordt daarom gevraagd om een leuk berichtje, een mooie tekening, een kaartje, een knutselwerk of iets anders op te sturen.”

Met deze post doet de reinigingsdienst iets leuks. Ook leuk: de kinderen zelf maken kans op het winnen van diverse LEGO cadeaus zoals een LEGO vuilniswagen of veegwagen.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voorzichtig meer lucht tijdens de lockdown

Overval op supermarkt aan Scalaplein in Schinnen