in ,

Qmusic foute party Landgraaf

Deze editie zal in het teken staan van the beach en zal het Streeperkruis omgetoverd worden tot een gezellige strandtent.

LANDGRAAF – Al jarenlang is Qmusic, de foute party, een begrip in Nederland. Op 17 september komen de qmusic dj’s eindelijk naar Landgraaf.

Verzamel je vrienden, bekenden, familie, buren en swing met ons mee op de allerfoutste guilty pleasures van de 70’s tot heden. De Qmusic DJ’s staan samen met dj Sandy garant voor 100% feesten en 100% meezingen.

Uiteraard is de muziek zo fout als het maar zijn kan. Grote kans dat hits van o.a.: Abba, Wham, Dr. Alban, 2 unlimited, Dolly dots, Paul Elstak, Village people, Vengaboys, Spice girls, Luv, Boney M en UB 40 de revue zullen passeren.

Deze editie zal in het teken staan van the beach en zal het Streeperkruis omgetoverd worden tot een gezellige strandtent. Haal je zomerherinneringen op en dans de foute moves op o.a. de macarena.

Dus wil je weer eens lekker ouderwets feesten en oude bekenden weerzien, trek dan je legendarische (f)outfit uit de kast, schraap je keel om mee te blèren met de allerfoutste hits en ga dan met ons mee terug in de tijd.

  • 100% feestgarantie
  • Toegang vanaf 18 jaar.
  • Tijd: 20.00 – 03.00 uur
  • Tickets: www.danceclassics.party/tickets

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerste Pinkpop bezoekers 2022 gearriveerd

C&A blijft tot november 2024 in Kerkrade!