in , , ,

Politiewagen botst onderweg naar melding op auto in Heerlen

HEERLEN – Agenten die onderweg waren voor assistentie van een collega in nood hebben dinsdagmiddag een verkeersongeval gehad.

Een politieagent verzocht bij de ingang van een bankgebouw aan de Honigmannstraat een lastige klant te vertrekken. De man weigerde te vertrekken en mishandelde daarop de agent, die gewond raakte aan zijn hoofd. De politiemedewerker riep daarop de hulp van collega’s in. De vier collega’s die daarop toesnelden, kwamen vervolgens op de Geerstraat met hun dienstvoertuig in botsing met een personenauto.

In totaal zouden vier agenten en twee inzittenden van de personenauto uit de voertuigen zijn gehaald.

Alle slachtoffers, de vier politiemedewerkers uit het dienstvoertuig en de twee inzittenden van de personenauto, zijn uit de auto’s gehaald en ter plaatse door ambulancemedewerkers medisch gecontroleerd. Eén agent is voor medisch onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis en daar inmiddels weer ontslagen.

Beide voertuigen zijn met schade afgevoerd. Het team VerkeersOngevallen Analyse (VOA) en Team Tactische Ondersteuning VerkeersOngevallen (TTOV) onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De man die de agent bij het bankgebouw mishandelde, is gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Brand in zuurstofapparaat hospice Brunssum, een persoon naar ziekenhuis

Explosie in schakelkast metaalbewerkingsbedrijf in Heerlen