in

Politie zoekt getuigen Brandstichting Heilust Kerkrade

Foto's: Facebook politie Kerkrade

KERKRADE – Op zaterdag, 10 november 2018, omstreeks 21:30 uur, werd er brand gesticht in het Park West, nabij de Lupinestraat-Anemomenstraat.  Bij de banken waar jeugdigen zich vaker ophouden werd een houten, gevlochten, heg in brand gestoken.

Getuigen zagen ter plaatse diverse jeugdigen die zich snel verwijderden van deze plek.

Het basisteam Kerkrade is inmiddels gestart met een onderzoek en we zijn op zoek naar verdere getuigen die een bijdrage kunnen en willen leveren aan de oplossing van dit misdrijf in het sociale domein.

Niet uit te sluiten valt dat de dader(s) gebruik maakten van een zwarte scooter, merk Puch, type Zip,  voorzien van een blauw kentekenplaatje. Deze scooter zou een hard motorgeluid maken. Deze scooter zou die zaterdag op of omstreeks het plegen van de brandstichting aan de Akerstraat te Kerkrade zijn gezien met daarop 3 personen.

Met nadruk wijzen we op de mogelijkheid een melding via “Meld Misdaad Anoniem” 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl te doen.

U kunt contact opnemen met de politie, 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer: 2018172177-1. U kunt ook reageren via het emailadres:
m21@limburg-zuid.politie.nl tav de wijkagent Michael Reijnders.

 

GESPOT

Meer info, beeldmateriaal of (social) media tips gespot over: Kerkrade, Heilust, Lupinestraat-Anemonenstraat, brandstichting:
Op zaterdag, 10… ?! Plaats jouw bericht en of media hier!

Bron: Facebook Politie Kerkrade

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Geweldincident Groningenstraat in Opsporing Verzocht

Kerstshow 2018 bij Vijvercentrum Limburg in Schimmert