in ,

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Hoensbroek

De aanrijding gebeurde in de bocht van de Nieuwstaat met de Wilhelminastraat

HOENSBROEK – Op 1e kerstdag werd een 64 jarige man uit Hoensbroek hulpeloos achtergelaten door de bestuurder van een personenauto, nadat deze hem had aangereden op de Nieuwstaat te Heerlen. De aanrijding gebeurde op 1e kerstdag(avond) in de bocht van de Nieuwstaat met de Wilhelminastraat te Hoensbroek.

Het slachtoffer is vermoedelijk enkele meters meegesleurd op de motorkap van de auto. De bestuurder van de auto is hierna doorgereden en heeft het slachtoffer gewond achtergelaten.
Van de dader en/of zijn auto ontbreekt ieder spoor. Het slachtoffer werd door een ambulance afgevoerd met meerdere verwondingen.

Indien U informatie heeft, die betrekking heeft op deze aanrijding, dan verzoeken wij U om te bellen met de politie(0900-8844). Indien U informatie heeft en absoluut anoniem wenst te blijven dan kunt U zich ook melden via Meld Misdaad Anoniem( 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl )

Vermeld ten alle tijde het registratienummer: BVH: 2017203808

Ook iets bijzonders uit de regio 045 gespot? Doe mee en plaats of tip jouw/een 045 bericht, social media, foto of video op 045online.nl! Klik hier!

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

9

Grote drukte in de winkels voor allerlaatste kerstinkopen

Kerstschouwspel Clemensdomein Brunssum