in ,

Politie vraagt je aandacht voor onderzoek overval drogisterij in Brunssum

Foto: Politie.nl

BRUNSSUM – Woensdag 16 januari wordt rond 18.00 uur een drogisterij aan de Schildstraat overvallen.

Een medewerkster moet onder bedreiging de inhoud van de kassa afstaan, waarna de overvaller op de vlucht slaat. De politie doet nog altijd onderzoek naar deze overval. In aanvulling op de eerder gedeelde bewakingsbeelden, vraagt de politie je aandacht voor een aantal bijzondere details.

Signalement
Het gezicht van de overvaller was afgedekt. Hij droeg een capuchon en zwarte handschoenen. De persoon is rond de 1.70 meter lang. Opvallend detail is dat hij geen helm droeg. Hij was gekleed in een zwarte joggingbroek, blauwe schoenen met witte zool (mogelijk van het merk Adidas) en droeg een grijze gewatteerde jas. Opvallend detail aan deze jas is het logo, ter hoogte van de kraag. Herken jij dit logo, weet je aan welk merk dit logo refereert? Of denk je het signalement van de verdachte in relatie met de beschreven kleding te herkennen?

Vluchtvoertuig
Na afloop van de overval rijdt de verdachte op een donkerkleurige scooter met een blauwe kentekenplaat in de richting van de Marebosjesweg. Opvallend aan dit voertuig zijn twee felle ledlampen aan de voorzijde in combinatie met de blauwe kentekenplaat. Deze zijn mogelijk niet origineel op de scooter. Heb je deze combinatie, eventueel in relatie tot het signalement van de verdachte, eerder gezien?

Herken je het signalement of de kledingcombinatie? Weet je aan welk merk het logo refereert? Of herken je misschien wel de scooter waarmee de overvaller op de vlucht sloeg? Of heb je wellicht andere informatie die van belang kan zijn in het onderzoek naar deze overval? Deel dit dan via 0900 – 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Report

Drugsvangsten in Heerlen

Geschoten bij overval op bestelbus in Heerlen