Overvaller (15) tabakswinkel meld zich zelf bij politie

0

UPDATE – Een 15-jarige jongen heeft zichzelf bij de politie gemeld vanwege een overval op een tabakswinkel in Hoensbroek. De jongen zag zelf de beelden en meldde zich bij de politie. Hij werd direct in de boeien geslagen.


HOENSBROEK – Op maandagmiddag 27 augustus wil een onbekende man een tabakswinkel in Hoensbroek overvallen. De recherche deelt bewakingsbeelden van de verdachte en vraagt uw hulp in het oplossen van deze zaak.

Rond 15.50 uur komt onbekende man tabakswinkel aan de Hoofdstraat in Hoensbroek binnen. Hij bedreigd daar de, op dat moment alleen in de winkel aanwezige, eigenaar met een mes. Ondanks de bedreiging vlucht de verdachte zonder buit uit de tabakswinkel weg. Per fiets gaat hij in de richting van de Markt. Er is direct na het incident door de politie uitgekeken naar de verdachte en ook een buurtonderzoek gehouden.

Onderzoek
Uit politieonderzoek is niet duidelijk geworden wie de verdachte is, daarom worden er nu bewakingsbeelden vrijgegeven. Mogelijk geeft dit meer duidelijkheid over de identiteit verdachte of hebben burgers andere belangrijke informatie voor het onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord dat het onderzoek mogelijk verder kan helpen? Neem dan contact op via 0900 – 88 44, het digitale tipformulier op deze website of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Op de onderstaande bewakingsbeelden die na de straatroof zijn veiliggesteld is de verdachte en de blauw/grijskleurige herenfiets duidelijk herkenbaar in beeld. Het is een licht getinte jongen met een opvallende rood met blauwe trainingsjack aan. Hij heeft een smal postuur en droeg een trainingsjack, donkere schoenen en een spijkerbroek tijdens de overval.

Deel uw informatie via het digitale tipformulier op deze website of via 0900 – 88 44. Indien gewenst kunt u ook anoniem uw informatie delen via 0800-7000.

Vragen

  • Wie kent of herkent de verdachte op de bewakingsbeelden?
  • Of kan meer informatie geven over zijn actuele verblijfplaats?
  • Heeft de verdachte die maandagmiddag gezien in Hoensbroek?
  • Wie kan er meer informatie geven over deze zaak?