in , ,

VerdrietigVerdrietig LiefdeLiefde

Petra Dassen-Housen geïnstalleerd als burgemeester van Kerkrade

KERKRADE – Op dinsdag 11 juni werd Petra Dassen-Housen (47 jaar), tijdens een bijzondere raadsvergadering in GaiaZOO, geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Kerkrade.

Petra Dassen-Housen geïnstalleerd als burgemeester van Kerkrade

KERKRADE – Op dinsdag 11 juni werd @Petra Dassen-Housen (47 jaar), tijdens een bijzondere raadsvergadering in GaiaZOO, geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Kerkrade.

Gepostet von 045online am Mittwoch, 12. Juni 2019

 

Mevrouw Dassen-Housen is geboren in Kerkrade, studeerde politicologie en Franse en Italiaanse Taal- en Literatuurwetenschap aan de RWTH Aken en voltooide daar ook haar proefschrift. Ze is gehuwd met Roger Dassen en is moeder van een zoon Luca (18) en dochter Julia (16).

Ze was sinds februari 2011 burgemeester van de gemeente Beesel en volgt nu burgemeester Jos Som op.

Kennismaking

Burgemeester Dassen-Housen wil graag kennis maken met de inwoners van Kerkrade. Hiervoor worden diverse avonden georganiseerd. Namelijk op 12 juni in het Raadhuis in Kerkrade-Centrum, 19 juni in ’t Westhoes in Kerkrade – West, 20 juni in Bistro Socio in Eygelshoven en op 24 juni in het Catharinahoes op de Holz. Tijdens alle kennismakingsavonden zijn belangstellenden welkom van 19.30 uur tot 21.00 uur, aanmelden is niet nodig.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gewonde bij steekpartij Imstenraderweg in Heerlen

Onthulling van omstreden kunstwerk d’r Vóttekletsjer in Eygelshoven