in

Nieuwe vestiging van Paffen Uitvaartverzorging aan de Kloosterraderstraat in Kerkrade

KERKRADE – Medio juni opende wethouder Huub Wiermans (wethouder Centrumontwikkeling) de nieuwe vestiging van Paffen Uitvaartverzorging aan de Kloosterraderstraat in Kerkrade. Dit is het derde uitvaartcentrum van ondernemerskoppel Michel Paffen en Sylvia de Bruijn.

video

 

Dichtbij huis

Inwoners van Kerkrade Centrum en omgeving waren tot nu toe geheel afhankelijk van de faciliteiten die crematorium Schifferheide biedt,

 

vertelt Michel Paffen.

Nu kunnen zij ook dichter bij huis afscheid nemen van een dierbare. Ons uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en rolstoeltoegankelijk.

Op de nieuwe locatie zijn vier rouwkamers ingericht, elk met een eigen karakter. De rouwkamers beschikken over uitwisselbare sfeerwanden, zodat nabestaanden een rouwkamer kunnen kiezen die het beste bij hun dierbare past.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden dat ieder mens een waardig afscheid verdient. Daarom bieden wij uitvaartpakketten die voor ieder budget aantrekkelijk zijn. Ook willen we de nabestaanden zo goed mogelijk steunen en adviseren. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel,

aldus Sylvia de Bruijn.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brunssum Nu #24 – Ramp naaiatelier in Rumpen 1944

Belastingdienst Heerlen speurt naar gegevens in begraven post