in , ,

BoosBoos VerdrietigVerdrietig

Kat hangt nacht uit raam van appartement in Kerkrade

De kat is waarschijnlijk in paniek geraakt door het vuurwerk

KERKRADE – De brandweer heeft maandagmorgen rond 10.30 uur een kat gered die volgens een ooggetuige de hele nacht uit een raam zou hebben gehangen. De kat is waarschijnlijk geschrokken van het vuurwerk en kwam in de paniek vast te zitten met zijn achterpoten in het raam van een appartement aan de Heiluststraat.

De overbuurman heeft de kat al in de nacht zien hangen maar dacht toen nog dat het een kledingstuk of handdoek was.

Maandagochtend bij daglicht, zag de man dat het een kat was en belde hij direct de brandweer.

De kat kon na de bevrijdingsactie van de brandweer weer herenigd worden met haar baasje.

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Jouw mening
 1. Je weet toch wel als je kiepramen hebt dat je er in elk geval een handdoek of iets anders tussen legt
  Ik zelf duwde er altijd een knuffel tussen
  Je kunt blij zijn dat ze het overleeft heeft

 2. ik ben mijn ka kwijt sinds 5 dec 2017,, woon zelf op de kricheleberg,,, weet niet of dat mijn kat is,, rn of die eigenaar die kat heeft opgevangen of zijn eigen kagt is,, zou hij of zij zich aub bij mij willen melden,, danke,,

 3. Mijn kat is sinds 5 dec 2017,, vermist,, een zwarte kat kater,,, roepnaam Devil,,,
  ik woon zelf op de Krichelbergsweg,,
  ik wet niet of dat mijn kat is,, zou de persoon waar de kat nu verblijft aub ontact met me willen opnem,, ik mis Devil heel erg,, In dank Rotger

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Auto brandt uit voor woning in Kerkrade

Meer dan honderd durfals durven het aan bij nieuwjaarsduik in Brunssum | Open bericht!