in

‘Overeenkomst over betaling Duitse lening Roda JC getekend’

KERKRADE De overeenkomst over de door Roda JC terug te betalen lening van 150.000 euro aan een bedrijf in Zuid-Duitsland is door betrokken partijen, waaronder de inmiddels vertrokken beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega die betreffende lening namens de club afsloot, getekend. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen.

De bedoeling is dat de Kerkraadse club de 1,5 ton woensdag 20 november (vandaag, red.) overmaakt naar Duitsland. García de la Vega had dit in een eerder stadium onder andere bedongen toen hij afzag van de aandelenovername en vertrok bij Roda JC.

De afhandeling hiervan liet wat langer op zich wachten. De eerstedivisionist wilde namelijk ook een handtekening van de Mexicaan, die in Spanje verblijft, onder de betalingsovereenkomst zien om zo zeker te weten dat de Kerkraadse club dan definitief van de leningskwestie af zou zijn.

Volgens bronnen rond García de la Vega heeft Roda JC overigens via aandeelhouder Stijn Koster laten weten dat een andere financiële afspraak dat de Mexicaan meedeelt in transferopbrengsten als spelers van de Kerkraadse club verkocht worden, “gewoon blijft staan”.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0