in ,

BoosBoos LiefdeLiefde

Openluchtconcert Maestro Guido Dieteren in Kerkrade

KERKRADE – Maestro Guido Diederen gaf zaterdagavond met zijn orkest The European Poporchestra en uiteraard met echtgenote en zangeres Wendy kokkelkoren een mooi openluchtconcert op de Markt in klankstad Kerkrade.

De dochter van het muzikaal echtpaar Dieteren zong een mooi duet met haar moeder, dat voor velen een kippenvel moment was!

Gastartiesten Popzanger Roy Verbeek en VoXXXclub behoren inmiddels bij het openlucht concert van de Maestro. Hij liet het publiek weten dat hij hun als zijn muzikale vrienden ziet.

Niet te vergeten zijn de getalenteerde artiesten in het voorprogramma: Myrthe Robijns en Floor Bosman. De 16- jarige Kerkraadse top violist Enzo Kok mocht samen met de maestro een duet spelen. Het was een geweldig gastoptreden, dat werd beloond met een staande ovatie.

Het indrukwekkende optreden van de Ten Tenors was toch wel het hoogtepunt van een fijne muzikale avond. Dat was voor Guido Dieteren een schot in de roos! De succesvolle muziekavond was een een mooie beleving voor het publiek en werd afgesloten met het Italiaanse lied Bella Ciao (dag van de schoonheid)

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Weerplaza waarschuwt voor extreem hoge zonkracht

Storing in pelletkachel zorgt voor rookpluimen boven appartementencomplex