in , ,

VerdrietigVerdrietig

Onderzoek naar sporen cold case Klee in vijver Treebeek

BRUNSSUM – Met een politieboot voorzien van specialistische apparatuur zal er vandaag door de politie onderzoek worden gedaan bij een vijver aan de Emmaweg in Treebeek.

De politie hoopt bewijsmateriaal te vinden dat een antwoord kan geven op de vraag die nabestaanden al bijna 24 jaar bezig houdt: Wie is er verantwoordelijk voor de dood van Sjef Klee? De verwachting is dat de actie tenminste tot aan het begin van de avond gaat duren.

Onderzoek naar sporen cold case Klee in vijver Treebeek

BRUNSSUM – TREEBEEK Tijdens de zoekactie op de vijver aan de Emmaweg in Treebeek zijn enkele interessante zaken boven water gehaald. Deze worden met een oog op een mogelijk verband met de cold case Sjef Klee nader onderzocht door deskundigen.

Gepostet von 045online am Dienstag, 2. Juli 2019

 

Onderzoekspoor naar mogelijk bewijsmateriaal

Eén van de onderzoeksporen wijst in de richting van de vijver aan de Emmaweg in Brunssum. Daar zou mogelijk bewijsmateriaal te vinden zijn. Een speciaal samengesteld onderzoeksteam zet alles op alles om na bijna 24 jaar alsnog te kunnen achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de dood van Sjef Klee. In eerdere fases van het lopende onderzoek in deze cold case werden al flyers uitgedeeld, oproepen gedaan via sociale media en ook de hulp van Opsporing Verzocht ingeroepen.

Voorbereiding zoekactie op en bij vijver

In de afgelopen periode is deze nieuwe informatie op technisch en tactisch vlak door het rechercheteam verwerkt en het besluit genomen om ter plaatse nader onderzoek te doen. Dit is aanleiding om deze locatie opnieuw nadrukkelijk onder de loep te nemen. Dit levert mogelijk bewijsmateriaal, informatie of sporen op die relevant kunnen zijn voor het oplossen van deze zaak.

Locatie dicht bij de plaats delict

De vijver aan de Emmaweg is niet ver van de plek waar het lichaam van Sjef Klee zondagochtend 10 september 1995 werd teruggevonden. Het Landelijk Team OnderwaterZoekingen (LTOZ) is op aanwijzingen van de recherche met specialistische apparatuur de zoekactie gestart bij en in de bewuste vijver. Meer informatie over wat er in dit onderzoek allemaal is gedaan door de politie en de meest gestelde vragen zijn terug te vinden in het online dossier op deze website.

Blijf informatie delen!

Burgers met informatie over deze zaak worden dringend opgeroepen om zich te melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Personen die liever anoniem informatie doorgeven, kunnen via 0800-7000 terecht bij Meld Misdaad Anoniem.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestelbus belandt in struiken naast a76

Hennepplantage met 1000 planten in garage Landgraaf