in

NPO Radio 4 Hart& Ziel bracht bezoek aan taalcafé HuB Kerkrade

Foto: Peter Trompetter

KERKRADE – In het kader van de Hart& ziel week kwam op verzoek van Petra Meloni de NPO Radio 4 Hart& Ziel nostalgische Volkswagenbus met het chauffeur Sander Zwiep en presentator Ab Nieuwdorp een bezoek brengen aan het taalcafé van de HuB Kerkrade.

Het was een aangenaam en verrassend bezoek voor de taalcursisten en de taalcoaches van het taalhuis. Iedereen mocht een stem uitbrengen voor de jaarlijkse toplijst met de 300 mooiste klassieke muziekstukken.

Foto: Peter Trompetter

Cardioloog Lex Ruiters
Tijdens de uitzending van NPO Radio 4 werden uitlopende verhalen aan presentator Nieuwdorp verteld. De Kerkraadse cardioloog liet weten dat luisteren naar klassieke muziek rustgevend werkt en goed is voor je geest en hart en bloedvaten. Ook als je in de auto rijdt zullen de meesten zich minder gejaagd voelen en dat is dus veiliger rijden. De Cardioloog adviseert alle mensen om eens te luisteren naar de klassieke zender NPO Radio 4.

Directeur/bestuurder Bibliotheek Kerkrade Ilse Verburgh: Als klap op de vuurpijl mogen alle vrijwilligers met de Beleefbus op 18 oktober naar Utrecht om het Hart & Ziel concert bij te wonen.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweede editie halloweentocht: Forest of Hell

Gewapende overval met mes op winkel in Kerkrade: dader op de vlucht