in , ,

GeweldigGeweldig

Nieuwe situatie parkeerterrein aan de Wijngracht en Theaterplein Kerkrade

De ingang onder aan de Wijngracht is vervallen!

KERKRADE – De ingang van het parkeerterrein aan de Wijngracht (Zuyderland) is verplaatst. De ingang onder aan de Wijngracht is vervallen. Vanaf nu is de voormalige ingang naar het parkeerterrein weer open (hoek Mozartstraat-Wijngracht, langs de nieuwe wand van het Martin Buberplein).

Bij de nieuwe ingang staan slagbomen waar u een parkeerticket krijgt. U kunt gewoon achteraf afrekenen bij de parkeerautomaat.

Theaterplein
De parkeercamera’s worden verplaatst naar het Theaterplein en treden in de week na carnaval in werking. Cameraparkeren werkt als volgt:

1. Bij het oprijden van het terrein wordt het kenteken van de auto door de camera geregistreerd. U parkeert uw auto en gaat direct het centrum van Kerkrade in;
2. Bij terugkomst voert u het kenteken van de auto in op de parkeerautomaat. Op het scherm verschijnt het bedrag dat u moet betalen of het bericht dat u direct kunt uitrijden. Na eventuele betaling kunt u binnen 10 minuten uitrijden. Gebruik de betaalautomaat voordat u de auto ophaalt.
3. Bij het uitrijden registreert de camera opnieuw het kenteken van de auto om te controleren of er is betaald. Als u niet (volledig) heeft betaald, volgt er automatisch een naheffing (boete) die verstuurd wordt door de BsGW.

Parkeertarieven
Voor beide parkeerterreinen geldt hetzelfde parkeertarief. Eerste twee uur gratis, daarna 1 euro per (aangevangen) uur.

Betaald parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de koopavonden (donderdag) tot 21.00 uur.

Bron: Facebook Gemeente Kerkrade

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Patrick Banggaard interview AZ – Roda JC Kerkrade

Eerste namen Bevrijdingsfestival Heerlen 2018!