in

LikeLike

‘De Nederlander wil bescherming in het hele dagelijkse leven’

http://kerkradetube.nl/wp-content/uploads/2019/11/nepwapens3.jpg

HERZOGENRATH (Duitsland) – Nederlanders willen bescherming in het dagelijkse leven en die kunnen ze vlak over de grens in Duitsland al krijgen. Daar zijn namelijk de in ons land verboden tasers, imitatievuurwapens en pepperspray te koop.

De Duitse wapenhandelaar Stefan Körlin uit het grensplaatsje Herzogenrath, een dorpje bij Kerkrade, herkent steeds meer het gevoel van onveiligheid dat op straat heerst. De behoefte aan beveiliging neemt steeds meer toe voor Körlin.

“Bescherming in het hele dagelijkse leven”,

legt de Duitse ondernemer desgevraagd uit.

“De Nederlanders willen dat, dat merk ik. Ik kan en help ze daar dan bij. Er zijn zoveel schiet- en steekpartijen in Duitsland maar ook in Nederland waardoor mensen niet zomaar altijd de straat op durven te gaan. Daar zijn dingen tegen te doen dus”,

aldus Körlin.

In bijgaande video een gesprek met de wapenhandelaar die hierin laat zien en vertelt welke wapens er bij hem gekocht kunnen worden, terwijl deze niet over de grens terug naar Nederland vervoerd morgen worden.

Report

One Comment

Leave a Reply
  1. Ik was een redelijk getraind karateka. Ik weet goed conflictsituaties te vermijden maar het straatgeweld neemt toe. Met mijn 71 jaar kan ik wel wat ondersteuning gebruiken als ik niet uit een conflict op een veilige manier kan stappen. Een stroomstootwapen ga ik dus zeker kopen. Triest maar helaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brunssum Nu: Oproep wnd burgemeester Leers voor Pietenacademie

Resultaten grootschalige verkeerscontrole Limburg