in

Mevrouw Bastiaansen-Putz 100 jaar – Nieuws – Actueel – Wonen en Leven

Opgegroeid in Kerkrade

Mia Bastiaansen- Putz werd 100 jaar geleden geboren in Bonn en groeide op in Kerkrade.

Later werkte ze in het ziekenhuis in Gouda, waar ze ook haar man heeft leren kennen. Na de oorlog keerde ze vervolgens terug naar haar ‘roots’ en is ze samen met haar man bij haar moeder in Kerkrade komen wonen.

Terug naar Kerkrade

Begin jaren `80 verhuisde mevrouw Bastiaansen- Putz naar Utrecht. Na vervolgens ook in Den Haag en Wijchen gewoond te hebben, keerde ze tien jaar geleden weer terug naar Kerkrade. Sinds december 2019 woont ze in Hoog Anstel.

Hier is ze erg geliefd bij haar medebewoners en het personeel. Ze zit nooit om een vriendelijk praatje verlegen en staat altijd klaar met een koekje of chocolade.

Hobby’s

Mevrouw Bastiaansen- Putz heeft altijd van handwerken gehouden en heeft veel prachtige gebreide truien en mutsen voor haar dochters gemaakt. Ook heeft ze altijd veel gelezen.
Tegenwoordig luistert ze graag naar luisterboeken. Verder is ze nog steeds dol op ‘funshoppen’, maar verlaat haar appartement niet voordat daar alles tip top schoon en in orde is.

iPad

Mevrouw Bastiaansen- Putz is met de tijd meegegaan. Voor haar verjaardag vroeg ze een iPad. Want waarom ouderwets telefoneren als je ook kunt beeldbellen met je drie dochters, zeven kleinkinderen, acht achterkleinkinderen en twee achter-achterkleinkinderen?

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zonnepanelen op Sporthal Rumpen

Eenzaamheid…U staat er niet alleen voor – Nieuws – Actueel – Wonen en Leven