in

Melding van schietincident Vrieheidepark Heerlen

No Title

No Description

HEERLEN – Rond 18.45 uur ontving de politie meerdere meldingen van een schietincident op Vrieheidepark. Ter plaatse werden geen gewonden aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Onderzoek
Nadat de politie melding ontving van het schietincident op Vrieheidepark is ter plaatse onderzoek opgestart. Daar werden sporen aangetroffen die inderdaad wezen op een schietincident.

De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek. In het kader van dit onderzoek komt de politie ook graag in contact met mogelijke getuigen.

Mogelijke betrokkenen
Bij een ziekenhuis hebben zich enige tijd later meerdere personen gemeld die mogelijk betrokken waren bij het schietincident. Zij worden van medische zorg voorzien. Over de aard van hun verwondingen is op dit moment nog niets bekend. Hun mogelijke betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Daarmee is ook onderzoek in de omgeving van het ziekenhuis opgestart.

Heeft u meer informatie of iets gezien dat mogelijk een bijdrage kan leveren aan het onderzoek? Meld dit dan via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tim I (Plummen) nieuwe stadsprins Kerkrade 2020

Auto volledig uitgebrand in Kerkrade