in , ,

Man spuit bijtende vloeistof in gezicht van mountainbiker

KERKRADE – Op zondag, 28 oktober 2018, omstreeks 11:35 uur, reed een mountainbiker over het bospad in de Cranenweyer, gezien in de richting van de Brughofweg. Het betreft de bospaden die grenzen aan de zijde Kaffebergsweg.

Deze mountainbiker werd geconfronteerd met een wandelaar die zijn hond uitliet. Met elkaar in gesprek rakend haalde de wandelaar plotseling een voorwerp uit zijn jas en spoot hij een bijtende vloeistof in het gezicht van de mountainbiker. Het slachtoffer raakte gedesoriënteerd, had pijn in zijn gezicht, ogen en had braakneigingen.

Het lukte het slachtoffer een foto te maken van de persoon die de bijtende vloeistof in zijn gezicht spoot. Wettelijke voorschriften weerhouden ons, voorlopig, tot het plaatsen van deze foto.

Kort voor dit voorval schijnt een groep mountainbikers, waartoe het slachtoffer niet behoorde, ook over dit bospad te zijn gereden. Misschien is het een optie dat de wandelaar aan het politiebureau Kerkrade zijn versie van het verhaal doet.

De politie is op zoek naar getuigen die iets over deze mishandeling kunnen verklaren of melden.

Een melding via “Meld Misdaad Anoniem” 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl kan als optie worden beschouwd. U kunt contact opnemen met de politie, 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer: 2018164596-1.

U kunt ook reageren via het emailadres:
m21@limburg-zuid.politie.nl t.a.v. opsporing basisteam Kerkrade.

Namens het basisteam Kerkrade,
Jo Spitz, brigadier team Oost

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

‘Ik zou graag iets willen nalaten voor als ik er niet meer ben’

Zin in een feestje samen met je vrienden of familie?