in

Leef lu va Kirchroa

De uitbraak van het Coronavirus in Nederland heeft onze maatschappij al wekenlang in zijn greep. We hebben afstand moeten doen van het leven dat we zo gewend zijn. Voor ons allemaal een tijd die we liefst zo snel mogelijk achter ons willen laten. Sinds 11 mei gaan we gelukkig weer met stapjes vooruit. Een nieuwe fase breekt aan. Langzaam kunnen we weer wat dingen oppakken en doen. Zo kunnen we naar de kapper, kunnen kinderen weer gedeeltelijk naar school en mogen terrassen vanaf 1 juni open. Maar we moeten voorzichtig blijven en ons houden aan de regels die er gelden. Dat blijft ontzettend belangrijk.

Het is ongewis hoe lang deze periode gaat duren. Het vraagt veel van ons allemaal. We moeten de 1,5m in al onze contacten respecteren, grote bijeenkomsten zijn voorlopig niet mogelijk. Ik hoop van harte dat de warmte die in de samenleving voelbaar is, blijvend zal zijn. Dat we blijven omzien naar elkaar.

Ik wens u allemaal heel veel sterkte toe in deze tijd. Alleen in grote saamhorigheid en met respect voor de maatregelen krijgen we dit virus onder controle.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

VIDEO: Wesley bracht explosief op scooter naar politiebureau Heerlen

ELDEE Packaging GOJO-dispenser