in , ,

GeweldigGeweldig

Koukleum’s minibieb

LANDGRAAF – Sinds 18 juli staat er een minibieb in de voortuin van het Haesenplein 4 in Landgraaf (tegenover Buurthuis “Onger Os”). In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen een ander boek.

Wij (Bryan & Veronique) hebben sinds een aantal jaar het lezen als onze grootste hobby. Deze hobby is een beetje uit de hand gelopen en we hebben hier ook onze website https://koukleum.nl voor, waar we recensies over onze gelezen boeken schrijven. Hier komt ook de naam Koukleum.nl vandaan. Aangezien Veronique een echte koukleum is, was voor haar de naam snel gekozen. Doordat de website van Bryan verloren gegaan is, hebben we toen besloten om samen te gaan en werd hij ook een verplichte koukleum.

Wij hadden altijd het idee, als we verhuizen naar een woonhuis (vanuit een appartement) willen we onderzoeken of er een mogelijkheid is om een minibieb te beheren. Aangezien we in 2018 verhuisd zijn naar Landgraaf en hier een kleine voortuin hebben, kwam ook onze minibieb weer in onze  gedachten. En nu hebben wij hem eindelijk!

Zo kan onze buurt mee lezen en kunnen de buurtgenoten onderling ruilen in onze minibieb. Natuurlijk zullen we ook regelmatig zelf een boek toevoegen in onze minibieb.

Hoe werkt Koukleum’s minibieb?

Iedereen mag een kijkje nemen in Koukleum’s minibieb. Zie jij een boek staan wat jou interessant lijkt, dan mag je dit natuurlijk mee nemen/lenen. Wel zouden wij het op prijs stellen als je soms ook een boek terug plaatst in onze minibieb. Op deze manier kan iedereen genieten van onze minibieb en de aangeboden boeken. Plaats je een boek in onze minibieb let er dan wel op dat het boek schoon en niet kapot is. Zo houden we de kwaliteit van de minibieb op peil.

Koukleum’s minibieb is te vinden op onderstaande adres

Haesenplein 46372GG Landgraaf

En is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.Wil je contact met ons opnemen via e-mail kan dit natuurlijk ook altijd.Ons mailadres is   minibieb@koukleum.nl.

Ook iets bijzonders uit de regio 045 gespot? Doe mee en plaats of tip jouw/een 045 bericht, social media, foto of video op 045online.nl! Klik hier!

Report

Steekpartij op Roda J.C. Ring Kerkrade: dader gevlucht

Twee aanhoudingen na steekincident in Kerkrade