in ,

Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade – Verenigingsfeest 2019

KERKRADE – De eerste fusieharmonie van Kerkrade heeft een bijzonder muzikaal weekend, bekroond met haar verenigingsfeest op zondag 6 oktober. Tijdens deze dag worden maar liefst zes jubilarissen van de vicewereldkampioen in de tweede divisie in het zonnetje gezet!

De feestdag begint om 11.00 uur met een Heilige Mis in de St. Lambertuskerk te Kerkrade. Vanaf 14.00 uur volgt de jubilarissenhuldiging en receptie in het Catharinahoes op de Holz.

Hier wordt begonnen met de koperen jubilea van Laura Maas, Silke Meijers en Jimmy Wilms. Zij zijn 12,5 jaar lid van de vereniging en vieren hun eerste jubileum. Laura en Jimmy zijn als kleuter gestart bij de vereniging en hebben inmiddels al ruime ervaring als muzikant. Ramon Savelsberg is zilveren jubilaris dit jaar en mag maar liefst 25 muzikale kaarsen uitblazen.

Walter Consten en Theo Ruiters zijn beiden 50 jaar lid van het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade en een van haar voorlopers, Koninklijke Harmonie St. Caecilia 1843, “De Auw”, en Harmonie St. Pancratius Nulland.
Al die jaren zijn ze bij elke activiteit van de vereniging aanwezig, van concerten tot ledenvergaderingen. Ook hebben beide heren in het verleden een groot aantal jaren een bestuursfunctie bekleed.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hennepkwekerij aangetroffen in kelder

Zilveren oorlogsbuit terug naar rechtmatige eigenaar