in ,

‘Koningsnacht en –dag vier je in Heerlen!’

Tijdens Koningsnacht op vrijdag 26 april wordt er rond de klok van 19:00 uur gestart met het programma.

HEERLEN – Op vrijdag 26 april en vrijdag 27 april 2019 worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum.

Tijdens inmiddels alweer de derde editie van KingsXperience worden er diverse activiteiten georganiseerd en wordt er een aantrekkelijk muziekprogramma aangeboden dat aansluit op de wensen uit de regio.

Tijdens Koningsnacht op vrijdag 26 april wordt er rond de klok van 19:00 uur gestart met het programma. Allround feest DJ Kevin S neemt zowel de opening als de pauzes voor zijn rekening. De avond wordt na de opening vervolgd door een spetterend optreden van dé feestband van het Zuiden: TONCA! Knettergek, lekkere muziek en helemaal los gaan zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke Koningsnacht in Heerlen centrum. Het slotakkoord is voor ‘de Limburgse’ And’re Hazes. Hij betreedt het podium om het hele plein mee te laten zingen op nummers als ‘kleine jongen’ en ‘de vlieger’.

Op Koningsdag op zaterdag 27 april worden er diverse activiteiten voor jong en oud gerealiseerd.

Vanaf 10:00 uur kan men terecht op Pancratiusplein Noord voor de traditionele vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Vanaf 12:00 uur worden in samenwerking met Star Events op het Pancratiusplein kinderactiviteiten gesitueerd als verschillende springkussens, een pannabowl, een bmx-baan, kroontjes versieren en diverse Oud-Hollandse spellen. Door de aanwezigheid van Luna Events kunnen de kleinsten onder ons zich laten glitter schminken en genieten van een heerlijke suikerspin. Tijdens het middagprogramma, dat gepresenteerd wordt door Bram Defeche met TV4Kids, betreden onder andere het kindercollege, Jay’s Dance Division en Parkstad Popstad Talent het podium.

Vanaf 17:00 uur gaat het programma over in het avondprogramma met DJ Kevin S. Vanaf 18:00 uur brengt interactieve-coverband Blizzert met veel enthousiasme de lekkerste covers ten gehore en zorgt voor de juiste portie energie op het podium. Het slotakkoord, vanaf ongeveer 21:30 uur, op Koningsdag is voor coverband NoiZZ. NoiZZ weet in no time het publiek te vermaken met een gevarieerde mix van de nieuwste Top 40 en Top 100 hits. Met deze knallende band wordt Koningsdag één groot feest!

Rond 00:00 uur loopt het evenement ten einde en kan men terecht in de omliggende horecagelegenheden aan het Pancratiusplein.

Kortom: ‘Koningsnacht en – dag vier je in Heerlen!’

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brand in pand aan Willemstraat in Heerlen

Lentewandeltocht Ubachsberg