in

Kerkrade in verbinding wethouder Bert Bejas

Als Wijkwethouder Oost zou wethouder Bert Bejas u in deze eerste maand van het nieuwe jaar graag persoonlijk begroeten om u de hand te schudden en het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen. Dat gaat helaas niet.

In onze wijken zijn inwoners vaak beter dan wie dan ook in staat om met elkaar in verbinding te zijn en te blijven. Er is een ‘ons kent ons cultuur’ die juist in deze tijd maakt dat u als inwoners precies weet wie wellicht eenzaam is, wie het moeilijk heeft en extra behoefte heeft aan een praatje of een bezoekje op 1,5 meter afstand.

Kent u nu iemand die net dat beetje extra aandacht nodig heeft, uw buurman of buurvrouw of misschien een familielid, dan kunt u dat laten weten.
Stuur een mailtje naar bestuurssecretariaat@kerkrade.nl dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak ingepland met de wethouder.

Wethouder Bert Bejas: “Samen kunnen we er ondanks alles iets moois van maken dit jaar. Samen zorgen we dat we in verbinding zijn en blijven! Samen zijn we Kerkrade in verbinding!”

#KerkradeInVerbinding

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Letterliefde Parkstad, Nederlands als tweede taal

De Egge schakelt over op mijnwater