in ,

Kerkraadse fotografe (Kim Paffen) genomineerd voor de National Geographic Fotowedstrijd 2019

Foto: Kim Paffen

KERKRADE – Uit meer dan 10.000 inzendingen heeft de vakjury van National Geographic 15 foto’s geselecteerd in de categorie dier, die kans maken om de editie van dit jaar te winnen.

Met de foto van de overstekende kameleon maakt de Kerkraadse Kim Paffen kans om gepubliceerd te worden in het National Geographic Magazine. Mocht ze winnen, is het een droom die uitkomt!

Foto: Kim Paffen

De finalisten zijn nu afhankelijk van de publieksstemmen. Via de website van National Geographic kan tot en met 15 oktober op de genomineerde foto’s gestemd worden.

Kim vertelt:

“De kameleon op de foto stak de straat over toen ik onderweg was richting het vliegveld. Mijn apparatuur zat al netjes opgeborgen in mijn foto rugtas.

Toen ik op een paar meter afstand zag dat een kameleon de straat over liep wist ik niet hoe snel ik met mijn camera de auto uit moest komen.

Ik ging letterlijk plat op straat liggen om op ooghoogte met de kameleon te komen. Het risico om midden op een doorgaande weg te gaan liggen nam ik even voor lief”.

De winnaars van de National Geographic Fotowedstrijd 2019 worden bekendgemaakt op zondag 17 november tijdens de prijsuitreiking in het Museon, Den Haag.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Najaarsproductie Toneelvereniging Excelsior: Vier helle vliejer óp!

Theo Ruiters en Walter Consten 50 jaar lid Koninklijk Harmonieorkest