In elke organisatie, gemeenschap, vereniging, straat, dorp of stad is er altijd klein en groot nieuws, dat niet of (te) weinig, wordt uitgelicht/bekeken door/via de reguliere/social media. Toch is dit nieuws voor 045online.nl juist heel interessant.

Op de website 045online.nl maak JIJ namelijk het nieuws. Dit nieuws maakt 045online.nl immers uniek. Wij geven zo iedereen de kans op een eigen stem in de media. Actieve ‘users’ van 045online.nl schrijven, fotograferen of maken een video over kleine en grote nieuwtjes, ergernissen, leuke en of spannende gebeurtenissen uit hun directe omgeving of tippen/embedden de leukste ‘social 045’ media. Alle onderwerpen zijn mogelijk!

Dus, doe mee en laat zien wat er in jouw regio, stad of dorp daadwerkelijk gebeurt!  Jouw bericht verschijnt zo snel mogelijk in de juiste categorie met jouw profielfoto en naam. Foto’s en video’s zijn uiteraard zeer welkom, maar zeker niet verplicht.

 

Interactieve (open) berichten/lijsten

Wat schrijft de reguliere/social media van/over een bepaalde gebeurtenis waar jij ooggetuige, deelnemer en of insider van bent of was…?! Je bent het niet, of niet helemaal met deze berichtgeving eens….?! De berichtgeving is niet volledig…?! Je hebt nog leuke foto’s of video’s van dit item?! Of plaats een ander social media bericht bij dit bericht?! Dan is dit je kans!!

Onder ieder (open) bericht heb je de mogelijkheid om jouw bijdrage toe te voegen aan het oorspronkelijke bericht en zodoende jouw visie/beelden te laten gelden!

045 Berichten van de regionale en nationale pers, Facebook of Twitter worden dus enkel als headlines weergegeven en kunnen door jouw worden herschreven en eventueel voorzien van jouw eigen foto of video.