HEERLEN – Op zondag 18 november 2018 komt de goedheiligman weer naar Heerlen-Centrum. Vanaf 13.30 uur kan jong en oud genieten van een leuke, interactieve Pietenshow op het Pancratiusplein. 

Rond 14.00 uur verschijnt de Sint ten tonele – begeleid door de Heerlense Blauw Sjuut en de Stadsschutterij Sint Sebastianus. Waarnemend Burgemeester Emile Roemer en het voltallige kindercollege zijn ook aanwezig deze middag om de Sint en zijn Pieten welkom te heten.

Ook wordt op deze dag de prijs uitgereikt voor de leukste en mooiste Sinterklaaskleurplaat (vanaf begin november gratis verkrijgbaar bij verschillende winkels in Heerlen-Centrum), samen met de prijzen van de ballonwedstrijd van het Kids Weekend. Tot slot is het natuurlijk mogelijk voor de kinderen om Sinterklaas een handje te geven en met hem op de foto te gaan.

Voor de rest van het gezin is er op zondag 18 november genoeg te doen. Het is immers koopzondag, dus je kunt meteen de Sint helpen door alvast wat cadeautjes in huis te halen. De Sinterklaas Intocht is uiteraard gratis toegankelijk.