in

Installatie burgemeester Wilma van der Rijt op 11 maart

BRUNSSUM – Op woensdag 11 maart 2020 vindt de installatie plaats van Wilma van der Rijt als nieuwe burgemeester van Brunssum.

Burgemeester Wilma van der RijtDat gebeurt tijdens een bijzondere bijeenkomst van de gemeenteraad om 18 uur. Aansluitend, vanaf 19.30 uur, vindt er een receptie plaats in de Brikke Oave.

Mevrouw W.J.F. (Wilma) van der Rijt-van der Kruis (59) werd op 3 december 2019 door de gemeenteraad voorgedragen als kandidaat voor het burgemeesterschap van Brunssum. Zij is sinds 1999 voor het CDA actief in de lokale politiek, eerst als raadslid, later als wethouder in de gemeenten Heeze Leende en Best.

Mevrouw Van der Rijt is gehuwd en heeft twee kinderen.

Installatie op 11 maart

Mevrouw Van der Rijt zal op woensdag 11 maart tijdens een bijzondere bijeenkomst van de gemeenteraad formeel geïnstalleerd worden als burgemeester van Brunssum. De beëdiging gebeurt door gouverneur Theo Bovens.

De installatie vindt plaats in de raadzaal in het gemeentehuis, vanaf 18.00 uur.

Let op: omdat het aantal plaatsen in de raadzaal beperkt is, is deze bijeenkomst alléén voor genodigden. Geïnteresseerden die de installatie willen volgen, kunnen dat doen via de live uitzending door de lokale omroep ZO-NWS.

Receptie

Aansluitend aan de installatie, vanaf 19.30 uur, vindt er in de Brikke Oave een algemene receptie plaats. Iedere inwoner van Brunssum en andere geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met burgemeester Van der Rijt en haar feliciteren met haar benoeming.

Receptie burgemeester Wilma van der Rijt, woensdag 11 maart 2020, 19.30-21.30 uur, Brikke Oave, Lindeplein 7, Brunssum.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kat ‘Jimmy’ zit vast onder zonnepanelen, brandweer redt het dier

Gaslekkage Kerkplein Voerendaal bij graafwerkzaamheden