in

Ingebruikname turboverkeersplein en laatste deel Buitenring 30 september

Foto: Facebook Buitenring Parkstad Limburg

NUTH – Maandagochtend 30 september 2019 wordt het laatste deel van de Buitenring, het turboverkeersplein en de toe- en afrit A76 in de rijrichting Kerensheide in gebruik genomen.

Vóórdat het zover is voert de Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg weekend- en nachtwerkzaamheden uit op en rondom de A76 ter hoogte van Schinnen/Nuth alsmede op de Buitenring.

Weekendwerkzaamheden A76 27 t/m 30 september

In het weekend van 27 t/m 30 september wordt de nieuwe afrit van de A76 in de rijrichting Kerensheide aangesloten en in gebruik genomen. Om ruimte te maken voor deze nieuwe afrit is het noodzakelijk om de bestaande toerit 5 Nuth, vanaf de Daelderweg richting Kerensheide, definitief af te sluiten vanaf vrijdagavond 27 september 21.00 uur. De bestaande toerit wordt vrijdagnacht verwijderd.

Foto: Rijkswaterstaat

Zaterdagnacht wordt asfalt en belijning voor de nieuwe afrit 5 Nuth komende vanuit Heerlen aangebracht. Zondagnacht wordt geleiderail geplaatst. In de hiervoor genoemde nachten zal de rechter rijstrook van de A76 in de rijrichting Kerensheide steeds afgesloten zijn.

Omleidingsroute afgesloten toerit 5 Nuth

Foto: Rijkswaterstaat

Verkeer dat gebruik wil maken van toerit 5 Nuth richting Kerensheide, wordt gedurende het weekend van 27 t/m 30 september omgeleid via de Daelderweg, de nieuwe Nutherweg en de bestaande toerit 4 Schinnen (zie situatietekening 2).

Bron: Buitenring Parkstad Limburg

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hennepplanten in weiland Voerendaal

Project zelfsturing gemeente Beekdaelen met ondertitels