in

Helene Fischer Tribute show

Foto: Peter Trompetter

KERKRADE – Omdat de Rodahal géén 26.000 bezoekers kan ontvangen, die het concert van de Duitse/Siberische superster Helen Fischer in Arnhem graag zouden bezoeken, is de in Mainz geboren musicalster Laura Heinz een prima alternatief.

Vorig jaar heeft ze reeds van zich laten horen met haar Helene Fischer tribune show. Na een voorprogramma, stond om 22.00 uur een stralende zangeres met beroepsmuzikanten, twee achtergrond zangeressen en een groep danseressen op de bühne van een goed gevulde Rodahal.

Foto: Peter Trompetter

Fans die de echte Helen Fischer in Düsseldorf hebben bezocht, waren goed te spreken over de tribune show van Laura Heinz. Ze zeggen dat je het niet met elkaar kunt vergelijken, maar als je nooit bij een show van de ‘echte’ Helen Fischer bent geweest is de Helen Fischer Tribute show een goede beleving; Laura zingt mooi en haar afgetrainde body is beweeglijk.

Foto: Peter Trompetter

Met de hit ‘Atemlos durch die nacht’ ging de Rodahal uit zijn dak. Laura bespeelde het publiek goed en ze heeft 100% live gezongen. Voor de bezoekers was de Helen Fischer tribune band een mooie ervaring.

Foto: Peter Trompetter

By the Way, Laura Heinz heeft laten zien dat ze niet onder doet voor de Duitse echte schlagerkoningin Helen Fischer. De Helen Fischer tribute show was de ultieme ervaring voor de fans, die niet in de gelegenheid zijn om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen! Het was een primeur voor de beleving van Kerkrade.

Foto: Peter Trompetter

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veertienjarig meisje aangehouden na steekpartij

Brand in appartementencomplex aan de Drieschstraat in Heerlen