in

Heerlen maakt zich op voor de 2de editie van Wintertijd Heerlen

HEERLEN – Na de succesvolle eerste editie van Wintertijd Heerlen, maakt Heerlen zich op voor de tweede editie van dit gezellige familie evenement.

Van donderdag 12 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 wordt het centrum van Heerlen omgetoverd tot een groot winterdorp waar men kan genieten van een uitgebreid programma aanbod voor zowel jong als oud. Ook wordt de gehele binnenstad met sfeervolle kerstdecoraties aangekleed.

Pancratiusplein

Een 600m2 grote overkapte (ijs)schaatsbaan en een 6 meter hoog en 35 meter lange ijsglijbaan op het Pancratiusplein vormen het middelpunt van Wintertijd Heerlen. Direct aan de schaatsbaan bevindt zich een typisch wintercafé. Vanuit het wintercafé kan men onder het genot van een heerlijk winters hapje en drankje genieten van de gezellige schaats- en glijtaferelen. Het wintercafé is daarnaast een ideale locatie voor een gezellige bedrijfsborrel, kerstbijeenkomst of nieuwjaarsborrel.

Bongerd
De ontwikkelingsslag en de groei van het evenement zijn duidelijk terug te zien op de Bongerd. Hier wordt een aangenaam ingericht winterpark in gezellige kerstsferen gesitueerd. Naast een sfeervol ingerichte Almhütte, dat met name in de weekenden als decor dient voor muziek, theater en cabaret als ‘Theater Lexor’, kunt u hier dagelijks op echt ijs curling spelen. De ideale activiteit voor teambuilding, vriendenuitje of dubbeldate. Daarnaast wordt op de Bongerd een carrousel , kinderactiviteiten en diverse eetgelegenheden gesitueerd. De sfeervolle aankleding zorgt voor een ongekende winterambiance!

Programmering
Naast het aanbod middels schaatsbaan, ijsglijbaan en curlingbaan staat Wintertijd Heerlen garant voor een brede programmering. Het uitgangspunt is beleving te creëren voor alle leeftijden. Zo worden er dagelijks kinderactiviteiten aangeboden en geniet men in de weekenden zowel in het wintercafé als in ‘Theater Lexor’ van livemuziek van bands als Tonca, Nur Deutsche Welle, Dr. Funk & Mr. Soul en Max Skavelaar. Daarnaast kan men ook activiteiten als schoolschaatsen, een kerstbingo, rollerdiscoschaatsen, wandelingen in en rondom Heerlen, kennissessies verzorgd door IBA Parkstad, een kerstmannenloop en heel veel meer verwachten.

Kom gezellig genieten van al het moois dat Wintertijd Heerlen te bieden heeft!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brunssum draagt Wilma van der Rijt voor als burgemeester

Stroomstoringen leiden naar hennepplantage