in

Heerlen battles: IBE voorproefje

Zaterdag 3 augustus trekt Heerlense dance crew HFC door de stad

HEERLEN – Het is gewoon een feit, zelfs wetenschappelijk bewezen; dansen maakt gelukkig! Dat weten de jongens en meiden van de Heerlense dancestudio HFC natuurlijk al lang.

Op zaterdag 3 augustus dansen zij in de buitenlucht op toffe plekken in de stad en gaan ze de battle met elkaar aan op de dansmat, je mag zelfs mee doen (als je durft). Dit maakt de perfecte ‘warming up’ voor de The Notorious IBE (International Breakdance Event) wat in het weekend van 9-10-11 augustus in Heerlen-Centrum neerstrijkt. In deze periode wordt de Saroleastraat geheel in stijl aangekleed met in het oog springende banners door gemeente Heerlen i.s.m. Heerlen Mijn Stad. Hiermee wordt deze interactieve vorm van straatkunst toegejuicht die zo goed bij Heerlen past.

Tijdspad:
Het eerste dansoptreden vindt plaats in de Sarolestraat op zaterdag 3 augustus om 13.00 uur nabij het Maankwartier Park in de Saroleastraat en het laatste optreden op het Pancratiusplein omstreeks 14.15 uur in de buurt van SCHUNCK. Daartussen wordt de dansmat op drukke plekken in de binnenstad neergelegd.

Dit voorproefje wordt mogelijk gemaakt door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad. Meer zien en beleven? www.heerlenmijnstad.nl
In de bijlage staat een afbeelding vrij voor gebruik.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brandweer redt duif uit ventilatiekanaal Rodahal Kerkrade

Politieauto bekogeld met rauw ei tijdens spoedinzet in Kerkrade