10.5 C
Heerlen
dinsdag, februari 25, 2020

UITGELICHT

Heëlesje Sjlëuteleuverdrach 22 februari 2020 in Theater Heerlen

Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.

- Advertentie -

Foto: Facebook Gemeente Heerlen

HEERLEN – De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is een kolderiek programma, gepresenteerd door Gemeente Heerlen en HVV De Winkbülle met medewerking van de Raymond Clement, Blauw Sjuut, Frits Pelt, Paul & Leo, en Prinsekapel De Winkbülle.

Aanvangstijd

De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is op zaterdag 22 februari in het Parkstad Limburg Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.

Tickets gratis verkrijgbaar vanaf maandag 27 januari 11.11 uur – De toegang van de Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is gratis, maar u heeft een kaart nodig om binnen te komen.

Vanaf maandag 27 januari 11.11 uur kunt u deze (gratis) kaarten afhalen bij de kassa van Parkstad Limburg Theater of via de site van het theater (plt.nl) bestellen. Per persoon worden maximaal 4 kaarten meegegeven. Wees er snel bij want op=op!

Pleidooi Sjtadsprins

De vraag tijdens de sleuteloverdracht is of waarnemend burgemeester Emile Roemer de sleutel van de stad wel kan toevertrouwen aan Stjadsprins Erik I?

De Stjadsprins houdt dan ook een pleidooi waarin hij probeert te overtuigen: van het motto waarmee hij wil regeren en van zijn plannen voor de Vasteloavend.

Maar is zijn pleidooi overtuigend genoeg? Of kan zijn meegebrachte secondant nog goede argumenten naar voren brengen om te pleiten voor de Stjadsprins?

Na het pleidooi gaat de burgemeester in beraad om tot een besluit te komen. Gaat hij de sleutel van Heerlen inderdaad overdragen?

In de tussentijd zijn er optredens van o.a. Frits Pelt, Raymond Clement en Paul & Leo. Ook wordt u helemaal bijgepraat door de Moelemeëker van de Blauw Sjuut over de reisbelevenissen van het gezelschap in die week.

Heëlesje Sjlëuteleuverdrach 22 februari 2020 in Theater Heerlen

- Advertentie -

NIEUW UITGELICHT

Gewonde bij schietincident in friture Heerlen

HEERLEN - Even na 19.30 uur ontving de politie melding dat er schoten gehoord waren op de Anjelierstraat. Eenmaal...

Nieuwe sporen in onderzoek bombrieven

Foto: Politie.nl Sinds eind 2019 hebben verschillende bedrijven in Nederland bombrieven toegestuurd gekregen. In deze brieven eist een afperser een bedrag in bitcoins. De brieven...

Aanleg fietspad Heuvelland-Parkstad

Foto: Facebook - Provincie Limburg PARKSTAD - Provinciale Staten hebben op vrijdag 14 februari het Beleidskader Fiets goedgekeurd. Hiermee is groen licht gegeven voor de...

Blauw Sjuut voor de 70e keer onderweg

HEERLEN - Het Gilde Blauw Sjuut vertrok maandagmiddag uit Heerlen om in Limburg carnaval aan te kondigen. https://www.facebook.com/045ONLINE/videos/1315072408684637/ Burgemeester Roemer stuurde de bemanning op weg om...

Brandweer rukt uit voor gaslucht in Kerkrade

KERKRADE - De brandweer van Kerkrade is vanmorgen omstreeks 08.54 uur gealarmeerd voor een gaslucht aan de O.L. Vrouwenstraat in Kerkrade. De brandweer was snel...

TRENDING DEZE WEEK

- Advertentie -
 

NU ONLINE

Deel dit bericht met een vriend