in , ,

Grote ravage na plofkraak op pinautomaat in winkelcentrum Op den Kamp

Dinsdag is in Landgraaf op een vergelijkbare manier een geldautomaat gekraakt en maandag gebeurde hetzelfde aan de Pontdriesch in Aken.

LANDGRAAF – Onderzoek door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft aangetoond dat er mogelijk een stuk van een explosief in de pinautomaat aan het Raadhuisplein is achtergebleven.

Voor de veiligheid van omwonenden en medewerkers van winkels en het gemeentekantoor, het Burgerhoes, zijn alle panden die grenzen aan de binnenzijde van het Raadhuisplein ontruimd. De EOD gaat het explosief verwijderen.

[fvplayer id=”79″]

Rond 5 uur kwam de melding van een plofkraak bij een bankgebouw aan het Raadhuisplein. De verdachten van deze plofkraak zijn in een auto gevlucht.

Grote ravage na plofkraak op pinautomaat in winkelcentrum Op den Kamp

LANDGRAAF – Bij een filiaal van ABN AMRO aan het Raadhuisplein in Landgraaf is dinsdagochtend rond 05.00 uur een plofkraak gepleegd. De daders hebben een geldautomaat van bij winkelcentrum Op den Kamp opgeblazen. Met de explosie hebben ze een flinke ravage aangericht.

Gepostet von 045online am Montag, 8. Juli 2019

 

Op dit moment is er sprake van een veilige situatie. Alle winkels, woningen en het gedeelte van het gemeentehuis dat grenst aan de binnenzijde van het Raadhuisplein zijn tijdelijk niet bereikbaar. Bewoners en medewerkers zijn in het gemeenschapshuis de Brandpoort opgevangen. De EOD gaat met een robot het mogelijk achtergebleven stuk explosief verwijderen.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0