in ,

VerdrietigVerdrietig

Bewoner aangehouden na brand in woning Kerkrade

KERKRADE – Maandagmiddag is in het ziekenhuis in Heerlen de bewoner van een woning aan de Bosveldstraat aangehouden op verdenking van brandstichting.

Gewonde bij explosie en brand in woning Kerkrade

KERKRADE – Maandagmiddag is in het ziekenhuis in Heerlen de bewoner van een woning aan de Bosveldstraat aangehouden op verdenking van brandstichting. Maandag rond het middaguur werd de buurt opgeschrikt door de harde knal van een explosie. Direct daarna brak brand uit in een appartement. De bewoner werd op straat door buurtbewoners opgevangen. Hij is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen.

Gepostet von 045online am Montag, 15. Juli 2019

 

Maandag rond het middaguur werd de buurt opgeschrikt door de harde knal van een explosie. Direct daarna brak brand uit in een appartement. De bewoner werd op straat door buurtbewoners opgevangen. Hij is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen.

De omliggende woningen hebben roetschade opgelopen. De technische recherche onderzoekt de brand. De bewoner, die is aangehouden als verdachte, verblijft nog in het ziekenhuis. De kat van de bewoner heeft de brand overleefd en is opgevangen.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geslaagd Weekend at War station Simpelveld

Facebook verbiedt foto Duitse officier ‘Weekend at War’ Simpelveld