in

Geslaagde eerste editie Kerkrade Fashion Event

KERKRADE – Drie Kerkraadse centrumondernemers presenteerden bij de start van het najaarsseizoen 2019 een nieuw mode-evenement in Kerkrade.

Het Kerkrade Fashion Event vond plaats op koopzondag 29 september 2019, in de sfeervolle foyer van HuB. Bertine Wiertz-Vinders van Bertine Fashion, Marjo Schlechtriem-Funken van Eigenwijs for Kids en Belinda Cabo-van Loo van Trend Point Mode namen onlangs het initiatief hiertoe. Gezamenlijk bedachten ze een aantrekkelijk mode-event dat aansluit op de flow van Beleef Kerkrade. De ambitie is om een jaarlijks terugkerend mode-event voor Kerkrade te ontwikkelen.

Geslaagde eerste editie Kerkrade Fashion Event

KERKRADE – Het Kerkrade Fashion Event vond plaats op koopzondag 29 september 2019, in de sfeervolle foyer van HuB.Kerkrade. De ambitie is om een jaarlijks terugkerend mode-event voor Kerkrade te ontwikkelen.

Gepostet von 045online am Sonntag, 29. September 2019

“Maar liefst 10 Kerkraadse modezaken uit het centrum nemen deel”,

meldden Bertine, Marjo en Belinda enthousiast in koor. Bodyfashion Claudette, Happy Life, Mannenmode Geilenkirchen/Deur13, Rachel’s, Moustache, Damesmode Severens, She Fashion Lounge/Royalty’s, DAX Boutique, C&A, Eigenwijs for Kids, @Bertine Fashion en Trend Point Mode presenteerden 2 modeshows. Ook mode-gerelateerde zaken haakten aan op het Kerkrade Fashion Event.

Ondersteuning
Kerkrade Fashion Event werd mede georganiseerd door Leon Fuchs van Dutch Event Masters uit Kerkrade. Daarnaast adviseerden Darlene Doomernik vanuit haar jarenlange ervaringen in de modeshowbranche bij de opzet van het event. Tot slot ondersteunde Beleef Kerkrade het Kerkrade Fashion Event.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Concert We Salute You tribute to AC/DC

Mijnwerkersmonument onthuld in Terwinselen