in ,

BoosBoos

Geldautomaat opgeblazen in centrum Aken: daders op de vlucht

Het kenteken van de vluchtauto werd vooraf gestolen van een auto aan de Neustraße in Herzogenrath.

Dinsdag is in Landgraaf op een vergelijkbare manier een geldautomaat gekraakt en maandag gebeurde hetzelfde aan de Pontdriesch in Aken.

AKEN – In het centrum van Aken is vannacht rond 03.40 uur een flinke ravage ontstaan na een explosie bij een plofkraak op een geldautomaat van een bankfiliaal aan de Pontdriesch.

Ooggetuigen hebben gezien dat de daders aansluitend in een donkere auto over de Pontstraat gevlucht zijn. Volgens de politie is het gebruikte kenteken vooraf gestolen vanaf een auto welke geparkeerd stond op een bedrijventerrein aan de Neustraße in Herzogenrath.

Geldautomaat opgeblazen in centrum Aken: daders op de vlucht

AKEN – HERZOGENRATH | In het centrum van Aken is vannacht rond 03.40 uur een flinke ravage ontstaan na een explosie bij een plofkraak op een geldautomaat van een bankfiliaal aan de Pontdriesch. Ooggetuigen hebben gezien dat de daders aansluitend in een donkere auto over de Pontstraat gevlucht zijn. Volgens de politie is het gebruikte kenteken vooraf gestolen vanaf een auto welke geparkeerd stond op een bedrijventerrein aan de Neustraße in Herzogenrath.

Gepostet von 045online am Montag, 8. Juli 2019

Een klopjacht op de daders verliep nog zonder succes. Het bankgebouw werd door de enorme explosie verwoest. Er zijn geen gewonde gevallen. Het is onbekend of de daders iets hebben buitgemaakt met de plofkraak.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Auto in brand gestoken: politie zoekt getuigen

Heavy Hoempa