Foto: Facebook Gemeente Simpelveld

SIMPELVELD – Hulp nodig voor uzelf of een ander? U vindt altijd iemand in de buurt! Omdat elkaar helpen vanzelfsprekend is.

D’r Durpswinkel is er voor iedereen die een ander wil helpen of hulp zoekt. Voor uzelf, bekenden, familie, vrienden, mantelzorgers of vrijwilligers. Bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond, vervoer naar het ziekenhuis, het maaien van het gras en veel meer.

Heeft u hulp nodig? Er is vast iemand die u kan helpen. Als u het maar vraagt. Niet alleen heeft iedereen wel eens hulp nodig, iedereen is ook in staat iets voor een ander te doen. D’r Durpswinkel helpt met het vinden of aanbieden van hulp. Dat doen we onder andere via onze ‘digitale Durpswinkel’. Een soort marktplaats voor vrijwilligerswerk. Ontdek wie er bij u in de buurt om hulp verlegen zit en bied uw hulp aan. Of laat weten waar u een ander graag bij helpt. Meld u aan en doe mee: https://goo.gl/z3qjr3

U moet eerst een account aanmaken. Hiermee kunt u een hulpvraag plaatsen of zelf hulp aanbieden. Hoe het werkt, wijst zich vanzelf. Heeft u toch hulp nodig bij het plaatsen van een oproep neem dan contact op met d’r Durpswinkel. Stuur een e-mail naar info@durpswinkel.nl en u krijgt snel antwoord. Bellen mag ook: 045 – 544 28 77. Of loop binnen in de Rode Beuk in Simpelveld. De vrijwilligers helpen u graag verder.

Digitale Durpswinkel: https://goo.gl/z3qjr3

Bron: Facebook Gemeente Simpelveld