in

GeweldigGeweldig

Fietsmarathon voor Kika, kinderen kankervrij

Met jouw hulp kunnen we kinderlevens redden. Wacht niet, want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen!

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert Sport & Leefstijlclub de Toekomst en Sanitas Health Care een 6 uur durende Fietsmarathon voor het goede doel Kika. Deze duurt van 11.00 tot 17.00.

Het goede doel

Kika staat voor kinderen kankervrij. Kinderkanker is de nummer 1 doodsoorzaak onder kinderen. Kika heeft als doestelling om het overlevingspercentage te verhogen van 75% naar 95%.

ProgrammaWe starten ’s morgens om 11.00 uur met de marathon. Van 11.00 tot 17.00 start elk uur een les. Je huurt de fiets voor de volledige 6 uur. Dit kan door één en dezelfde fietser gehuurd worden of als team. Elk team kan maximaal uit 6 deelnemers bestaan. Als deelnemer bepaal jij zelf of je 1 of meerdere uren op de fiets stapt. Men sponsort voor de fiets minimaal 100 euro. Iedereen mag deelnemen aan deze marathon. Ken je iemand met wie je deze uitdaging graag aan zou willen gaan? Meld je aan!Sanitas Health Care verzorgt gedurende de dag massages voor de deelnemers zodat zij fit aan de start kunnen of om even te ontspannen na het spinnen.

Barbecue

Voor de nodige energie wordt er naast de marathon ook een barbecue georganiseerd. Voor slechts 15 euro kun jij hieraan deelnemen. Als deelnemer en als toeschouwer mag jij je aanmelden hiervoor. Je krijgt diverse stukken vlees, salades, stokbrood, etc. Ook de opbrengst van de barbecue gaat naar het goede doel.

Sponsor zelf of laat je sponsoren

Doel van deze activiteiten is geld in te zamelen voor het goede doel Kika. Deze bijdrage kun je zelf betalen, maar het is ook mogelijk om familie, vrienden, collega’s of andere bekenden te vragen. Daarnaast mag je ook zelf een actie opzetten om geld op te halen.

Inschrijving en betaling

Uw inschrijving dient uiterlijk 20 mei binnen te zijn. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Inschrijven kan middels een inschrijfformulier via de website, zie onderstaande link: https://detoekomstisaanjou.nl/nieuws/fietsmarathon-inschrijving

Kun je geen team vormen? Wil je wel graag fietsen voor het goede doel? Neem dan contact op met kikarunner.lea@gmail.com en zij zal de mogelijkheden doorgeven. Het sponsorgeld lever je in op 25 mei bij de aanmelding van jouw of je team.

Stap jij met ons op de fiets? Reserveer nu een fiets en fiets mee voor dit prachtige doel! Voor het team dat het meeste geld ophaalt en voor het team dat op de meest inventieve wijze geld ophaalt, is er een leuke prijs!

Ook iets bijzonders uit de regio 045 gespot? Doe mee en plaats of tip jouw/een 045 bericht, social media, foto of video op 045online.nl! Klik hier!

Report

Grote verkeerscontrole Parkstad langs de N300

Alweer aanrijding op afrit van de N300 Gravenweg Eygelshoven