in ,

BoosBoos VerdrietigVerdrietig BlijBlij LiefdeLiefde

Exclusief: Straatprijs Postcodeloterij valt in Bocholtz

BOCHOLTZ De zogenoemde Straatprijs van de Nationale Postcodeloterij is afgelopen zondag op een adres aan de Kievit in Bocholtz gevallen. De winnende postcode is 6351 AM. Dat bevestigt een woordvoerster van de organiserende Postcodeloterij tegenover 045online.

Exclusief: Straatprijs Postcodeloterij valt in Bocholtz

BOCHOLTZ De zogenoemde Straatprijs van de Nationale Postcodeloterij is afgelopen zondag op een adres aan de Kievit in Bocholtz gevallen. De winnende postcode is 6351 AM. Dat bevestigt een woordvoerster van de organiserende Postcodeloterij tegenover 045online. De prijs, een bedrag van 25.000 euro (per lot) en een gloednieuwe auto van het merk BMW, is gevallen op maar één adres aan de Kievit. "Wij hebben echter geconstateerd dat de bewoner nog op vakantie is, dus we hebben de prijs nog niet kunnen overhandigen", aldus de persvoorlichtster tegen 045online. Voor de prijswinnaar zal zijn terugkomst van vakantie daarom een grote en blijde verrassing worden. Deze website sprak met een andere bewoner van de in totaal vier adressen aan de Kievit in Bocholtz. Helaas viel er voor hem echter weinig tot niks te vieren qua loterijwinst. "Ik speel wel mee met de Nationale Postcodeloterij, maar niet op dit adres in Bocholtz helaas dus ik heb niks gewonnen", vertelde de man. "Ik speel namelijk op een adres in Kerkrade mee."

Gepostet von 045online am Montag, 12. August 2019

 

De prijs, een bedrag van 25.000 euro (per lot) en een gloednieuwe auto van het merk BMW, is gevallen op maar één adres aan de Kievit.

Wij hebben echter geconstateerd dat de bewoner nog op vakantie is, dus we hebben de prijs nog niet kunnen overhandigen,

aldus de persvoorlichtster tegen 045online.

Voor de prijswinnaar zal zijn terugkomst van vakantie daarom een grote en blijde verrassing worden. Deze website sprak met een andere bewoner van de in totaal vier adressen aan de Kievit in Bocholtz. Helaas viel er voor hem echter weinig tot niks te vieren qua loterijwinst.

Ik speel wel mee met de Nationale Postcodeloterij, maar niet op dit adres in Bocholtz helaas dus ik heb niks gewonnen,

vertelde de man. “Ik speel namelijk op een adres in Kerkrade mee.”

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cool2BFit Kerkrade

Wat deed ING-topman Ralph Hamers op VIP-tribune Roda JC?