Ervaar de échte Adrenaline Kick in een pro F1 simulator bij ‘Adrenaline Xperience’

Altijd willen ervaren welke uitdaging F1 rijders moeten aangaan tijdens de hun race ?

0

WIE WAT WAAR | KERKRADE – De Leisure Dome in Kerkrade heeft er sinds deze zomer een bijzondere attractie bij: Adrenaline Xperience, een racecentrum met twaalf professionele simulatoren.

Eigenaren Patrick Wouters en Atze Kerkhof trainen al sinds jaren getalenteerde echte coureurs. Met de simulatoren in ‘Adrenaline Xperience’ willen ze nu ook het brede publiek bereiken.

Adrenaline Xperience biedt een breed scala aan race ervaringen aan. Er zijn virtuele race ervaringen voor individuele rijders en vele mogelijkheden voor groepen. Bovendien zijn deze ervaringen toegankelijk en uitdagend voor zowel beginners, ervaren rijders en pro rijders.

Gewoon eens proberen, een event boeken, deelnemen aan een competitie of een dag trainen met een ervaren instructeur van Adrenaline control, bij Adrenaline Xperience is het allemaal mogelijk.

Je vaardigheden zullen op de proef gesteld worden in de pro simulators. Je drang naar verbetering van ronde tijden, de telemetrie analyse en de ervaren begeleiding vormen een perfecte basis om je race vaardigheden te verbeteren.

Vrije Training

Neem deel aan een vrije training van 15, 30 of 60 minuten in een hot-lap event of selecteer je eigen race klasse en / of circuit.

GP Sessies

Race tegen vrienden of collega’s in een Grand Prix van 30 of 60 minuten bestaande uit een vrije training, qualifying en race.

Race Toernooi

Ga de uitdaging aan in een race toernooi bestaande uit meerdere Grands Prix met ieder een vrije training, qualifying en race sessie.

Xp Competities

Ga tot het uiterste in een door Adrenaline Xperience georganiseerde competie en race tegen rijders met vergelijkbare vaardigheden.

Master Class

Verbeter je race- en telemetrie analyse vaardigheden in een trainingssessie van een volledige dag begeleidt door een ervaren instructeur van Adrenaline Control.

Adrenaline Xperience Eracing Arena

Leisure Dome
Roda JC Ring 2F
6466 NH, Kerkrade
The Netherlands

T. +31615296425
E. info@adrenaline-xperience.com
Maandag 14.00 – 22.00
Dinsdag 14.00 – 22.00
Woensdag 14.00 – 22.00
Donderdag 14.00 – 22.00
Vrijdag 14.00 – 22.00
Zaterdag 10.00 – 22.00
Zondag 10.00 – 22.00

WAAR: