in , ,

Elektriciteitskast vernield met zwaar vuurwerk

Foto: Facebook | Politie kerkrade

KERKRADE – Op woensdag, 17 oktober 2018 omstreeks 16:27 uur, werd aan de hoek Van Beethovenstraat, hoek J.S. Bachstraat, een stroomverdeelkast van Enexis vernield.

Onderzoek wees uit dat de verdeelkast werd vernield met levensgevaarlijk zwaar vuurwerk. Ten gevolge van de explosie werd een in de nabijheid geparkeerd staande auto eveneens beschadigd. Een groot aantal huishoudens in de onmiddellijke nabijheid van de verdeelkast was enkele uren van het stroomnet afgesloten.

De politie is op zoek naar getuigen die iets over dit voorval kunnen verklaren of melden. Rond het tijdstip van het voorval fietste een groep jeugdigen in de nabijheid van de parkeerplaats Theaterplein. Mogelijk dat zij iets zagen dat in het kader van de opsporing van belang zou kunnen zijn. Zij worden verzocht contact te zoeken met de politie, basisteam Kerkrade of zich te melden aan het politiebureau Kerkradersteenweg 27.

Een melding via “Meld Misdaad Anoniem” 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl kan als optie worden beschouwd. U kunt contact opnemen met de politie, 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer: 2018158810-1

U kunt ook reageren via het emailadres: m21@limburg-zuid.politie.nl t.a.v. opsporing basisteam Kerkrade.

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Auto klemgereden en vernield in Kerkrade

Ook Hoensbroekse woonwagenbewoners eisen een eigen plekje