in

Eindverhoor moordverdachte Roberto H. uit Kerkrade afgeblazen

KERKRADE – Het laatste verhoor door de recherche van Roberto H., die verdacht wordt van het doodsteken van Reagan Perez in Kerkrade in juli dit jaar, is volgens zijn advocaat eind vorige week om “nog onduidelijke redenen” afgeblazen. Hierdoor is er nog geen einddossier gemaakt over dit moordonderzoek.

“Mijn cliënt moest eind vorige week naar politiebureau in Maastricht worden overgebracht voor het zogeheten eindverhoor, maar daar is hij niet geweest en dat verhoor heeft dus niet kunnen plaatsvinden. Het is mij nog onduidelijk waarom, dat ben ik nog aan het onderzoeken”, legt H.’s raadsman uit.

“Het einddossier in deze zaak is hierdoor niet klaar want ik denk dat het Openbaar Ministerie nieuwe bevindingen nog aan mijn cliënt wilde voorleggen. Dit kan voorlopig echter ook niet gebeuren, omdat mijn cliënt nu en de komende weken in het Pieter Baan Centrum in Almere verblijft voor psychiatrisch en psychologisch onderzoek.”

Roberto H. heeft bekend zijn ex Reagan Perez (42) aan de Erensteinerstraat op woensdag 10 juli dit jaar te hebben doodgestoken. Hij heeft verklaard dat hij na een ruzie uit noodweer gehandeld zou hebben, maar justitie gelooft deze lezing niet.

Op 14 januari zal er een tussentijdse zitting plaatsvinden in deze zaak bij de rechtbank in Maastricht.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volop pret tijdens Winktersjpas in de Rodahal

Fikse brand op zolder van huis in Eygelshoven