in ,

LiefdeLiefde

Een onvergetelijk mooi weekend op Park City Live

HEERLEN –  Wat wilt een festival nog meer: Park City Live was uitverkocht op zowel de zaterdag als de zondag en het was een extreem zonnig weekend met een buitentemperatuur van 33 graden Celsius.

PCL staat bekend als een familie uitje met heel veel muziek, eetkramen en veel ligplaatsen om te relaxen. De line up spreekt niet iedere bezoeker aan, maar dat mag de pret niet drukken, want iedereen vermaakt zich zoals ze zelf willen: niks moet hier op het openlucht festival in het Bekkerveld.

Al jaren is het inmiddels traditie dat vrienden of familie afspreken om naar het niet meer weg te denken festival te gaan. Het draait zich louter om een ding: de gezelligheid en daarvoor hoef je niet ver te zoeken.

Deze editie waren de meeste mensen op zoek gegaan naar een schaduwrijke plek en die zijn er gelukkig in overvloed. Vanuit deze plek genoten de festivalgangers van de muziek en  rondtrekkende ‘circusartiesten’. De organisatie hebben de bezoekers wederom van  een onvergetelijk weekend laten genieten.

Het is Hans Paul Nieskens weer goed gelukt! Velen kijken alweer uit naar de editie van 2020.

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Omstanders bevrijden hond uit auto in Kerkrade

Brunssum Nu #24 – Family Day & Veterans Day