in ,

BoosBoos VerdrietigVerdrietig

Eén gewonde bij woningoverval in Bocholtz

Bocholtz – Een bewoner van een woning aan de Minister Ruijsstraat is maandagavond gewond geraakt bij een woningoverval. Het pand en de omgeving zijn afgezet in verband met het politieonderzoek.

Rond 23.45 uur kreeg de politie melding van een alerte passant op de Minister Ruijsstraat, die een man om hulp hoorde roepen. Hij bleek door de verdachten te zijn opgesloten in zijn eigen woning.

Het slachtoffer is gewond geraakt bij de overval en krijgt medische verzorging van ambulancepersoneel. Het is nog onduidelijk of er wat is buitgemaakt. In en rondom de woning zal nader technisch onderzoek plaatsvinden.

Help mee! Deel uw informatie svp

De beide verdachten droegen donkere kleding zo blijkt uit voorlopig onderzoek. Kent u de gezochte verdachte? Of was u wellicht getuige van dit misdrijf? Deel uw informatie of eventuele foto’s / videomateriaal dan met de politie.

Dit kan via 0900- 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000. Beelden en foto’s kunt u eenvoudig uploaden via het onderstaande tipformulier of via www.politie.nl/upload

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Woningen ontruimd vanwege gaslek in Kerkrade

Brunssum Nu #24 – Statushouders aan de slag