in ,

GeweldigGeweldig BoosBoos VerdrietigVerdrietig

Drie gewonden en enkele arrestaties bij vechtpartij Kerkrade Centrum

KERKRADE – Bij een vechtpartij op de Poststraat in het centrum van Kerkrade zijn zondagavond rond 21.00 uur drie mensen gewond geraakt en enkele arrestaties verricht.

Een groep jongeren zou ruzie hebben gekregen met een echtpaar. De man van het echtpaar zou vervolgens een stok uit zijn auto hebben gehaald en hiermee op de jongeren hebben ingeslagen. Twee meisjes raakten hierbij gewond en zijn met pijn aan de ribben naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Ook rukten verschillende ambulances uit.

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Jouw mening
 1. Dan moet men vaker controleren , op wat de hangjeugd doet .
  Zodat het Centrum geen overlast heeft van deze jeugd , die uit de wijken Bleijerheide en Chevremont komen .
  Want achter het Heilig hart beeld veroorzaken meerdere jeugdigen dagelijks overlast , en daar doet Stadswacht en politie niets aan !!!

 2. Dat klopt
  Mijn kinderen wilden daar gisteren naartoe gaan maar heb het ze verboden omdat er teveel hangjongeren hangen en heb al meegemaakt dat ze mensen uit aan het schelden waren.
  Nou heb geen zin dat mijn kinderen daar de dupe van worden en ze wat doen
  Vind inderdaad dat een heel groot probleem.

 3. Ben het volledig met u eens echter ik vind het knap dat u
  weet uit welke wijken ze komen!

 4. Jullie zijn niet goed in jullie hoofd ook nog met een ploetedooier slaan op 2 meisjes wat bezielt je dan geen hersenen?

 5. Het betrof hier dus kinderen die het ziekenhuis in werden geslagen met een ijzeren stang die de verdachte uit zijn busje had gepakt…..daarbij vind ik het schandaligd dat dit niet verteld word….

 6. Zat u vroeger netjes op de bank naast uw ouders?…..denk t niet…..waar moetten ze dan heen..? Doe wat aan de hangouderen die zorgen ook voor overlast…spuggen alles vol en laten overal hun rolaters slingeren.
  En uit welke wijk ze komen maakt geen reet uit kerkrade is kerkrade.

 7. 2 meisjes van net 15 jaar ,zonder reden, met een ijzeren staaf het ziekenhuis inslaan…en dan nog dit soort mensen verdedigen en zeuren over overlast???? Get a life!

 8. Ach daar heb je Dhr F Simons ook.
  Die zich overal mee bemoeit.

  Jij moet echt je mond houden, want jij bent ook geen heilig boontje.

  Zit in een aanleunwoning heeft scoetmobiel.
  Maar kan wel flink wandelen met het hondje de gemeente die beoordeeld of je recht hebt op een scoetmobiel moet daar maar eens goed na kijken.

 9. Oejazus waar gaat dat heen
  Als ik dat al hoor hangjongeren waar slaat dat op Die arme kinderen zijn nergens welkom de gemeente heeft voor alles geld waarom niet wat jeugdhuizen oprichten waar de jeugd heen kan ergens moeten ze zich ja treffen!!!!

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Zeecontainers ingericht als hennepkwekerij in Heerlen

Kerkradenaar opgepakt wegens drugshandel