in

Diamanten paar Mia en Louis Bosch

Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.

KERKRADE – Mia en Louis Bosch uit Kerkrade hebben elkaar leren kennen in 1957 in de Einderstraat in het ouderlijk huis waar Mia. Louis kwam bij Mia thuis omdat hij bevriend was met haar ouders. Daarna begon snel de verkering. Mia werkte op de schoenenfabriek Bata en Louis in de Dominiale mijn.

Diamanten paar Mia en Louis Bosch uit Kerkrade.

KERKRADE – Louis en Mia Bosch-Willems uit de Zonstraat zijn in juli 1959 voor de wet getrouwd. Het daadwerkelijk feest is volgend jaar, want op 28 mei 2020 is het echtpaar 60 jaar getrouwd voor de kerk.

Gepostet von 045online am Freitag, 19. Juli 2019

 

Na 20 jaar in de mijn te hebben gewerkt is Louis in een garage werkzaam geweest en daarna in de fabriek. Beiden zijn veel opstap geweest in café d’r Sjlaagboom en d’r Turk welke nu de Wietsjaf is.

Het stel is op 8 juli 1959 voor de wet getrouwd en op 28 mei 1960 voor de kerk. Hierna zijn ze in de Poyckstraat gaan wonen. Na 3 miskramen werden ze de gelukkige ouders van Rene 1963 en in 1966 werd het gezin compleet met dochter Jolanda.

Ze hebben twee kleindochters en twee kleinzonen. Volgend jaar worden ze overgrootouders van een kindje van de jongste kleindochter.

Camping was hun grote passie maar ze zijn drie jaar geleden, wegens gezondheidsproblemen, met deze hobby moeten stoppen. Mia gaat nog bijna elke woensdag naar de hobby en Louis zit in het Petrus koor op Chèvremont.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC

Slecht resultaat voor Nederlandse springruiters CHIO